szukalem, szukalem
Komputer/wyświetlacz O2 FL
Zwiń
X
-
Komputer/wyświetlacz O2 FL
Witam serdecznie użyszkodników.
Prawdopodobnie zostanę szczęśliwym właścicielem Skody O2 FL z 2008r.
Od paru dni czytam Wasze forum, szczególnie dział modyfikacji i nie wiem o co do końca chodzi z komputerem.
A mianowicie: to "niby moje" auto ma wyświetlacz, który pokazuje spalanie paliwa i takie tam bajery. Sterowanie z dźwigienki wycieraczek. Ale przeczytałem, że jest też wyświetlacz, który pokazuje auto i np. otwarte drzwi. Nie mogę tego w tej chwili sprawdzić, dlatego mam pytanie, czy ten (mój) wyświetlacz też będzie pokazywał autko i drzwi? Tzw. max?
Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi, bo ja już z tymi komputerami się pogubiłem, czytając dział modyfikacji.
pozdrawiam serdecznie i proszę o krótką odpowiedź tak/nie.
-
-
Niestety nie ma prostej odpowiedzi na to pytanie, ponieważ w Mincie nie było komutera ani manetki sterującej, w Ambiente była manetka ale wyświetlacz MFA, natomiast w elegance był już wyświetlacz Maxi Dot. Żeby bardziej skomplikować do każdego z nich można było domówić ten wypasiony wyświetlacz. Zatem odpowiedź na toje pytanie nie jest oczywista. Jeżeli masz Elegance (spryskiwacze reflektorów, kierownica ze sterowaniem radiem) to masz ten wyświetlacz na pewno, w przeciwnym razie loteria, ze wskazaniem na NIEPozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezNiestety nie ma prostej odpowiedzi na to pytanie, ponieważ w Mincie nie było komutera ani manetki sterującej, w Ambiente była manetka ale wyświetlacz MFA, natomiast w elegance był już wyświetlacz Maxi Dot. Żeby bardziej skomplikować do każdego z nich można było domówić ten wypasiony wyświetlacz. Zatem odpowiedź na toje pytanie nie jest oczywista. Jeżeli masz Elegance (spryskiwacze reflektorów, kierownica ze sterowaniem radiem) to masz ten wyświetlacz na pewno, w przeciwnym razie loteria, ze wskazaniem na NIE
Ta wersja to Ambiente.
Nie mam spryskiwaczy, kierownicy ze sterowaniem Radiem tez nie mam.
Także pewnie nie mam Maxi Dota.
Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.
Pozdrawiam Serdecznie!
Komentarz
-
Komentarz